MÜZİK HABER

19 yaşında Instagram’dan keşfedildi, single & video klip sahibi oldu

Instagram kendi fenomenlerini yaratmanın yanı sıra şarkıcıların da keşfedilmesinde büyük rol oynuyor. Tıpkı 19 yaşındaki Melodi‘nin keşfedilip sonrasında yapım şirketi ile anlaşma imzalamasında olduğu gibi.

Instagram’a yüklediği Rap videoları sayesinde prodüktör Ender Çabuker tarafından keşfedilen Melodi, öğrenim gördüğü Antalya’dan İstanbul’a stüdyoya davet edilmiş ve burada söylediği şarkılarla yapım şirketi DMC‘nin beğenisini kazanmış. Şimdi ise “Sadakatsiz” isimli ilk şarkısının video klibi ile müzik dünyamıza merhaba diyor.

Tropical House ve T-Pop karışımı enerjik soundu ile parlayan “Sadakatsiz”in sözü ve müziği Batuhan Bayazıt, aranjesi ise Ender Çabuker imzalı. Şarkıda Melodi’nin sesi hemen dikkat çekiyor zira alışık olduğumuz günümüz Türkçe pop vokallerinden oldukça farklı, renkli ve 19 yaşına olmasına rağmen güçlü tınlıyor. Özel bir kolejde 6 danscı ve öğrenciler eşliğinde çekilen video klibin yönetmeni Ender Çabuker, Görüntü Yönetmeni Aşkın Sağıroğlu, Styling ise 2017 Altın Kelebek ödüllü Anıl Can imzalı.
Şarkı Spotify, iTunes, Deezer, Fizy gibi tüm dijital müzik plaftormlarında DMC etiketi ile yerini aldı. DJ’ler için şarkının tüm kanal kayıtları Melodi’nin sosyal medya hesaplarından ücretsiz yayınlanıyor.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NaRE8J6XWO4″ width=”380″ height=”300″ autoplay=”yes”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Comments are closed.

0 %