MÜZİK HABER

AYLA ÇELİK KOMŞULARIYLA SOSYAL MESAFELİ KLİP ÇEKTİ!

Türk pop müziğinin en sevilen şarkı yazarı ve yorumcularından Ayla Çelik, “Daha Bi’ Aşık” albümünün üçüncü video klibini albümün sevilen şarkılarından “Mecbur”a çekti. Arnavutköy’deki evinin balkonunda; sanatçının komşuları, ailesi ve arkadaşlarıyla çekilen klipte birbirinden renkli sahneler ekranlara yansıtıldı.

TÜM MAHALLE “MECBUR” DEDİ!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 sebebiyle tüm ekibin de sosyal mesafeyi maksimum derecede koruduğu klibin yönetmenliğini Fatih Ahmet Kaya üstlendi. İstanbul’un farklı semtlerinde, tamamı drone ile kaydedilen çekimler 3 günde tamamlandı. Ayla Çelik; Arnavutköy’deki evinin balkonunda komşuları, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte sosyal mesafeyle “Mecbur” dedi.

Evlerinde çalışan, dans eden, spor yapan, bahçesinde keyifli saatler geçiren, sokak hayvanlarını besleyen arkadaşları ve ailesinin birbirinden renkli görüntülerini ekranlara taşıyan klip için Ayla Çelik; “Sevdiklerimizi korumak için uzaktan sevmeye mecburuz.” dedi.

Lübnanlı ünlü şarkıcı Ramy Ayach’ın sevilen şarkısı “Mabrouk”un Türkçe adaptasyonu olan “Mecbur”un Türkçe sözleri Ayla Çelik’e, müziği ise Jean Marie Riachi’ye ait. Düzenlemesi Okay Barış tarafından yapılan şarkı, yaz aylarını karşıladığımız bu günlerde dans ettiren melodisi ve eğlenceli altyapısı ile dinleyicileri ilk dinleyişte kendisine çekecek.

Ayla Çelik “Mecbur” video klibi 11 Mayıs Pazartesi günü dijital müzik platformlarında ve müzik kanallarında yayında!

ŞARKIYI DİNLEMEK & İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Comments are closed.

0 %