MÜZİK HABER

YENİ YILIN İLK PROJESİ İZMİRLİ FONDİP’TEN

İzmir’in başarılı gruplarından FONDİP, yakında DMC etiketiyle yayınlanacak olan “Bİ SOLUKTA” adlı albümlerinin ilk single’ı “YARA” yı sevenleriyle buluşturuyor.
DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan single’ın;
Söz/Müzik: MURAT AK (ÇAMUR)’a
Aranje/Mix /Mastering: UĞUR ONAT KUT’ a ait.
Single’ın video klibi ise DEVRİN USTA tarafından çekildi.
EMRAH ARIÇ (DAVUL)
1985 yılında Kars’ta doğdu. Öğretmen olan babasının mesleği gereği ülkenin neredeyse her bölgesinde farklı şehirlerde bulundu. Dolayısıyla eğitim hayatı ve yaşam bölgesi sürekli değişiklik gösterdi. Müzik hayatına Gebze Anadolu Lisesi’nde okurken tanıştığı arkadaşları sayesinde başladı. Gitar, bağlama, kaval derken nihai enstrümanı olan davulla tanıştı. 16 yaşından beri davul çalıyor. İzmir ve İstanbul’da bir çok farklı isim ve grupla çalıştı. 2009 yılından beri FONDİP’le beraber çalıyor. Üniversite eğitimini de Dokuz Eylül Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nde gördü.

BARIŞ EMRE GÜNEMRE (ELEKTRO GİTAR)
1988 yılında Mersin’de doğdu. 2000 yılında müziğe elektro gitar çalarak başladı ve ilk grubunu kurdu. 2007 yılında Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazandı ve İzmir’e yerleşti. 2011 yılında elektronik müzikle ilgilenmeye başladı. 2013 yılında Fondip grubuna girdi. Fondip grubunda elektro gitar çalmak ve geri vokal yapmakla birlikte grubun elektronik altyapılarını ve remixlerini de yapmaktadır. Bunların dışında, psikolog olarak meslek hayatına ve prodüktör & dj olarak solo elektronik müzik projesine devam etmektedir.
SAMİ ÇEBER (BAS GİTAR)
26 Nisan 1988’de Kayseri’de doğdu. Lise eğitimini Adana’da tamamladıktan sonra İzmir’e yerleşti. Yaşar Üniversitesi Gıda Teknolojisi programını bitirdi. 2009 yılından beri Fondip grubunda bas gitar çalıyor ve şarkı sözü yazıyor.
HAKAN APAK (VOKAL)
26 Ocak 1989 İzmir doğumlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun olup öğrenim hayatını hâlen Ege Üniversitesi Kimya Bölümü’nde yüksek lisans yaparak devam ettirmektedir. Müzik hayatına lise yıllarında solistlik yaparak ve gitar çalarak başlamıştır. 2004 yılında Fondip’in kuruluşundan bu yana grubun solistliğini, şarkıların söz ve bestelerini yapmaktadır. Koyu bir Göztepe taraftarı ve destekçisi olan Hakan, müzik hayatının yanı sıra İzmir’de işletmeliciğini de yaptığı restorantı ile ilgilenmektedir.
Facebook ve Instagram: @fondipofficial

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Comments are closed.

0 %