MÜZİK HABER

WHO’ya Survivor Denisa’dan dolandırıcılık davası şoku !

Sercan Işık ve İzzet Zakuto’nun kurduğu popüler uygulama SCORP, bu sefer de Survivor‘dan tanıdığımız ve müzik dünyasına DMC sanatçısı olarak yeni giren Milli Sporcu Denisa‘nın açacağı dolandırıcılık davasıyla gündemde.

Scorp’un yeni uygulaması WHO reklamı için kendisi ile görüşüldüğünü, whatsapp’tan örnek bir video yollanıp bunun benzerinin kendisinden istendiğini söyleyen Denisa, “Scorp popüler bir firma diye kendilerine güvendim, bu yüzden videoyu çekinmeden yolladım. Harika, biz fiyatı düşünüp size haber veririz dediler. Sonrasında gördük ki videomu izinsiz instagram reklamlarında bile kullanmışlar, kendimi illegal olarak “kefşet” ten izlemek çok kötü bir duyguydu” diyerek maduriyetini belirtti.

Konu ile ilgili konuştuğumuz prodüktör Ender Çabuker “4 senedir FSEK Bilirkişi olarak görev yapmaktayım, dijital dolandırıcılığın instagram’da sahte parfüm satanlardan artık influencer kandırmaya kadar ilerlediğini görmüş olduk, Scorp ile bu level atladı. Tüm sanatçı arkadaşlarım ve medyadaki dostlarımdan güven söz konusu olduğunda bu isimlere dikkat etmelerini tavsiye ediyorum” dedi. 

Sercan Işık ve İzzet Zakuto’nun uygulamaları daha önce de “izinsiz video paylaşımları, izinsiz kamera kullanımı, taciz videoları” gibi başlıklarla şikayetvar.com ‘da oldukça şikayet toplamıştı.

Bu hafta ünlülerin avukatı Eda Salman Bayraktar ile hukuki süreç başlatılıyor, bu renkli konunun takipcisi olacağız.

instagram: denisagultekinofficial


[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=0WaKhLBO6qc” autoplay=”yes” loop=”no”]



Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
1
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Comments are closed.

0 %