MÜZİK HABER

Taylor Swift’ten Seksi Pozlar

25 yaşındaki Amerika’lı Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift ünlü “erkek “dergisi GQ’ya seksi pozlar verdi..
Swift, 40 saniye süreli aşağıdaki videoda da görüldüğü gibi nötr beyaz ve bej renkli kıyafetlerle poz verirken, bacaklarını göstermeyi de ihmal etmedi..

“Bad Blood” isimli parçada Katy Perry ile olan küskünlüğünden bahsettiğine dair söylentiler çıkan Taylor Swift, Kanye West ve Beyonce Knowles ‘la birlikte modern müziğinin en önemli pop sanatçısı olarak gösterilmekte.Üç ay içinde 1 milyon albümü satan Swift, eğer 1989 yılındaki albüm satış potansiyeli göz önüne alındığında bu albümün satışı ile “Thriller”in satışını aşacak pozisyonda olacaktı.

Swift, parçalarını yazarken o denli kendi yaşanmışlıklarını dile getirmekte ki, dinleyici O’nun kabiliyetini ortaya koyduğu müthiş performansından zevk almanın ötesinde yaşantısını değerlendirmekten kendini alamıyor .. Sanatını ve yaşamını o denli derinden birleştiren bu müthiş özelliği ile Taylor Swift, gerek müzik zevki olsun, gerekse sosyal açılımlar olsun her iki kategoride de dinleyiciye hitap edebilmekte.[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IUoOdDXDEow” autoplay=”yes”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Leave a reply

0 %