MÜZİK HABER

MOTU’dan Yeni Ses Kartı: UltraLite AVB

Dünyaca ünlü profesyonel ses ekipmanı ve yazılım üreticisi MOTU, UltraLite serisi ses kartı yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Taşınabilir ses kartı olma özelliğini taşıyan yeni UltraLite AVB, daha fazla giriş/çıkış ve DSP desteği sunuyor.

UltraLite AVB, ön panelinde gitar ve mikrofon girişine sahip. Ayrıca ön panelde 1 adet kulaklık çıkışı da bulunuyor. Cihaz, arka yüzünde ise 8 kanal ADAT desteği sunuyor ve bunun yanında 6×8 dengeli 1/4″ analog giriş/çıkış ve MIDI giriş/çıkış portlarını barındırıyor. Toplamda 18 giriş/çıkışa sahip UltraLite AVB, kullanıcı arayüzü yeniden tasarlanan konsol stili yazılım mikseri ile de gücüne güç katıyor.

48 giriş, 12 stereo bus ve 32-bit floating point desteğini arkasına alan UltraLite AVB, analog model EQ, vintage compressor, klasik reverb ve kutu içeriğine dahil olan diğer tüm efektlere mükemmel bir işlem gücü sağlıyor. Ayrıca esnek routing ayarları ve kablosuz kontrol desteği ile UltraLite AVB’yi mobil telefonunuzdan veya tabletinizden yönetmek de mümkün.

Ethernet kablosu ve yüksek hızlı USB bağlantısı ile 2 farklı şekilde bilgisayara bağlayabileceğiniz UltraLite AVB, 192 Khz Sample Rate oranıyla kusursuz bir kayıt imkanı sağlıyor. UltraLite AVB’yi sahip olduğu ethernet girişi desteği sayesinde birden fazla UltraLite AVB ile birbirine bağlayabilir, ağ oluşturarak çoklu bilgisayar ve arayüzlerle çalışma imkanı sağlyabilirsiniz.

MOTU internet sitesinden satışa sunulan UltraLite AVB, 649 $ liste fiyatına sahip. Daha detaylı bilgi için MOTU web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %