STUDIOTECH

FL Studio ve Mac Kullananlar İçin Sevindirici Haber!

Tüm dünyada oldukça popüler olan ve müzik prodüksiyonuna yeni başlayanların yanı sıra birçok profesyonel müzisyen tarafından da kullanılan efsanevi müzik prodüksiyon yazılımı FL Studio, nihayetinde Mac OS X için uyumlu hale gelebilir.

FL Studio geliştirici ekibinden gelen bilgilere göre ekip, Mac OS X sürümü için çoktan kolları sıvamış bile. Aslında şu anda gerek FL Studio pluginleri gerek yazılımın kendisi 3. parti yazılımlar yardımıyla Mac üzerinde çalıştırılabilse de yazılımın stabilitesi konusunda yaşanan problem kullanıcıları canından bezdirebiliyordu.

Ancak FL Studio ekibi, yıllardır ısrarla çıkarmadığı Mac OS X versiyonu için çalışmaya başladı ve resmi Mac OS X sürümünü FL Studio 12’nin çıkışına yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Şimdilik elimizde henüz başka bir bilgi bulunmasada FL Studio’nun yeni versiyonuyla çok büyük değişikler yaşayacağı ortada. Tabi Mac versiyonu dışında başka ne gibi değişiklikler gelir, yeni özellikler eklenir mi bilinmiyor ancak ilerleyen günlerde daha çok bilgi sızacağından eminiz.

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

More in:STUDIOTECH

Leave a reply

0 %