MÜZİK HABER

West Coast Geri Geliyor!

DJ Mustard ve YG piyasada çok yeni isimler olmalarına rağmen inanılmaz bir patlama yaşadılar. YG’nin bu sene içinde çıkardığı “My Krazy Life” albümü gerek listelerde gerek radyolarda inanılmaz bir başarı yakaladı ve neredeyse ismini duymayan kalmadı. Compton’lı 24 yaşındaki rapçi’nin hem DJ’i, hem de en yakın arkadaşı olan yine Los Angeles‘ın bağrından kopup gelmiş bir isim DJ Mustard. YG’nin “Mustard On The Beat Hoe” sesiyle başlayan şarkıları ve çıkardığı yeni albümü “10 Summers” biz West Coast yani Batı Yakası severlere adeta ilaç gibi geldi.

YG ve kendisi için “Yeni Dre ve Snoop” tanımlaması yapan Mustard dün gece sahiplerini bulan BET Hip Hop Ödül Töreni‘inde aday olduğu 5 daldan 4’ünü kazandı ve ardından bugün Instagram hesabından West Coast’un kralı Dr.Dre ile stüdyoda beraber fotoğraflarını koyarak altına şunları yazdı; “Bu akşam en iyi prodüktör ödülünü kazandım.. ve yine de Dr.Dre ile stüdyoya girdim ve ondan bana akıl hocalığı yaptı. Bana bildiğim herşeyi o öğretti.”

Uzun zamandır Batı Yakası’ndan ses soluk çıkmazken Mustard ve YG cidden Batı’yı alevlendirmiş durumda. YG’nin Bloods üyesi olması da cabası..şimdi de Mustard ve Dre beraber bir şarkı patlatırsa olacakları düşünebiliyor musunuz? Bakalım bizi ne gibi sürprizler bekliyor..

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %