MÜZİK HABER

On Parmağında On Marifet!

ON PARMAĞINDA ON MARİFET !

Ajlan Büyükburç’ın anısına kurulan Ajlan Records’tan müzik dünyasına yepyeni bir isim: Fatih Melek, Demolar adını verdiği single’ıyla müzikseverleri selamlıyor. Aslen mühendis olmasına rağmen yıllardır müzik endüstrisinde çalışan Fatih Melek’in keşfedilmeye hazır şarkıları bu yazın en çok konuşulan işlerinden olacak.

Ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın 1999 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Ajlan Büyükburç ‘un adını yaşatmak amacıyla kurduğu müzik şirketi Ajlan Records’un yeni projesi Fatih Melek “Demolar” single’ı geçtiğimiz gün müzikseverlerle buluştu.

Yıllardır müzik sektörünün mutfağında çalışıp pek çok şarkı ve müzik yazısına imza atan Fatih Melek ‘in “Demolar” single ‘ında 2 şarkı bulunuyor. Albümün en önemli özelliği ise şarkıların demo tabir edilen okuma halleriyle dinleyiciyle buluşuyor olması. Dinleyicilere samimi bir çalışma sunduklarını belirten Fatih Melek’in albüm prodüktörlüğünü Özgür Aras yaparken şarkıların düzenlemelerinde ise Oğuz Çetiner imzası bulunuyor.

FATİH MELEK KİMDİR? : Kendisini bildi bileli çok sıkı bir müzik dinleyicisi olan Fatih Melek 90’larda çıkan hemen her albümü dinler kartonetlerine kadar ezberlerdi. Bu ilgisi büyüdükçe artmaya devam etti. Bir yandan kendi şarkılarını yazarken bir yandan müzik endüstrisinde çalıştı. Aslında İTÜ mezunu bir telekomünikasyon mühendisi olmasına rağmen müziğe olan sevgisi hep ağır bastı. Müzik ve konser sektörünün mutfağında çalışırken sadece şarkı değil çok sayıda müzik yazısı da yazdı. Ülkenin müzik piyasasındaki hareketleri kapsamlı müzik dosyalarıyla çeşitli mecralarda yayınlandı. Pek çok şarkıcıya geri vokal yapan Fatih Melek, aldığı şan eğitiminin ardından demolar yaparak yazdığı şarkıları seslendirmeye başladı.

Fatih Melek tüm bunların yanında başarılı bir reklam yazarı. Eurovision’un da sıkı bir takipçisi olan Fatih Melek’in bu yıl yazıp söylediği müzikli bir parodi videosu tüm Avrupa’da büyük beğeniyle karşılandı, İngiltere’nin en popüler haber sitelerine, Fransa’nın Eurovision radyolarına kadar ulaştı.

instagram/fatihmelek3

twitter/fatihmelek

fatihmelek.net

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %