MÜZİK HABER

NEYSE’nin Lansman Konserine Yoğun İlgi!

Neyse, “Haykırmadan Anlatamam” albümünün şarkılarıyla Babylon Bomonti sahnesindeydi. Neyse’nin lansman konserine yoğun ilgi!

Beş yıllık sessizliğini yeni albümü “Haykırmadan Anlatamam” ile sonlandıran Neyse, Babylon Bomonti sahnesindeki lansman konseriyle İstanbul dinleyicisiyle buluştu.

Yeni albümden “Kahreddin”, “Nafile”, “Evvel”, “Geçmiş Olsun”, “Ahd” gibi şarkıların yanı sıra, grupla aynı adı taşıyan ilk albümlerinden sevilen şarkıları da sahnede seslendiren Neyse, kendisini uzun zamandır özleyen dinleyicilerinin de eşliğiyle unutulmaz bir konser verdi.

Deniz Ünlü ve Selim Kırılmaz’dan oluşan Neyse’ye sahnede cümbüşte Halil Kurt, çelloda Sevimnur Karcı, ukulelede Akif Ercihan Yerlioğlu, gitarda Uygar Çehreli, bas gitarda ise Ulaş Nazım Öztepe eşlik etti.

“Muteriz” şarkısında alternatif sahnenin yükselen isimlerinden Deniz Tekin ile düet yapan Neyse, “Kar” şarkısında da sahnede Harun Tekin’i ağırladı. Albümün en çok dinlenen şarkılarından biri olan “Nafile”de ise gruba, yakında kendi solo çalışmasıyla da müzikseverlerle buluşacak olan Can Oflaz piyanoda eşlik etti.

Konser bitiminde yoğun istek üzerine “Siyah” şarkısıyla tekrar sahneye dönen grup, bu şarkının ardından “Durduramayacaklar” ile 14 Nisan’da klibi izleyeciyle buluşacak olan “Kahreddin” şarkısını tekrar seslendirdi.

Neyse’nin son albümü “Haykırmadan Anlatamam” tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde.

 

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %