MÜZİK HABER

Yalnız Kadın’a Kadınlardan Destek!

YALNIZ KADIN’A KADINLARDAN DESTEK

Geçtiğimiz günlerde ilk single’ıyla müzikseverleri selamlayan Gökçe Yeşilbaş, şarkısı Yalnız Kadın’ın klibiyle de dikkatleri bir anda üzerine çekti. Volga Tamöz’ün prodüktör olarak imza attığı şarkısıyla öncelikle yalnız kadınların kalbini kazanan Gökçe Yeşilbaş, güçlü yorumuyla da müzikseverlerden beğeni topladı.

Türk Pop müziğinin bir çok ünlü isminin şarkıları için yaptığı aranjmanlar ve çıkardığı  albümlerle geniş kitlelere adını duyuran Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Volga Tamöz‘ün prodüktör olarak imza attığı Gökçe Yeşilbaş‘ın “Yalnız Kadın” isimli şarkısı kadınlar tarafından ilgi gördü. Dijital platformlarda yer alır almaz dikkat çeken klibe kadınlardan övgü dolu mesajlar yağdı. Ahu Şentürk’ün yönetmenliğini yaptığı klipte, hayatın zorluklarıyla savaşan kadınların hikayelerinden kesitler yer alıyor.

Yazz Müzik etiketiyle tüm dijital  müzik marketlerde yerini alan single’ın prodüktörlüğünü Volga Tamöz yaptı. Şarkının söz ve müziği Nejat Duman, düzenlemesi ise Volga Tamöz imzası taşıyor.

Bu ilk solo çalışmasıyla yalnız kadınların duygularına tercüman olduğunu dile getiren Gökçe Yeşilbaş şarkısının hayatın yalnızlaştırdığı kadınlara destek olmasından mutlu olduğunu dile getiriyor.

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %