MÜZİK HABER

“Steve Aoki – Neon Future II” 15 Mayıs’ta Çıkıyor!

Dünyanın en iyi prodüktör ve DJ’leri arasında sayılan Steve Aoki’nin üçüncü stüdyo albümü Neon Future II 15 Mayıs 2015’te satışa çıkıyor.

Ultra Records etiketiyle çıkacak albümde 23 Şubat 2015’te yayınlanan ve başarılı prodüktörün Moxie Raia ortaklığıyla yayınladığı “I Love It When You Cry (Moxoki)”da yer alacak. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yayınlanan Steve Aoki ve Amerikan Rock grubu Linkin Park düeti “Darker Than Blood”un da albümde yer alması bekleniyor.

Neon Future II, Mika Shinoda ve Linkin Park gibi isimlerin yardımıyla Steve Aoki’nin kendisi tarafından hazırlanmış. Bir önceki albüm olan Neon Future I’da genel olarak bir party/club havası hakimken 15 Mayıs’ta çıkacak olan Neon Future II, şimdiye kadar çıkan single’lara baktığımızda daha çok Steve Aoki’nin iç dünyası ve duygusal yönlerini temsil edecek gibi görünüyor.

Şimdilik sadece iTunes’tan ön sipariş verebileceğiniz albümün içinden 2 şarkı dışında herhangi bir şarkıyı dinleme şansınız bulunmuyor. 15 Mayıs’a kadar Steve Aoki albüm içerisinden bir şarkı daha yayınlarsa durum değişebilir ancak bu da çok düşük bir ihtimal…

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nPtxGC95LxE”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %