MÜZİK HABER

Bu Kulaklığın Yaptıklarına İnanamayacaksınız!

Mobil tüketici pazarına yönelik hands-free iletişim ürünleri geliştiren dünyanın lider kablosuz iletişim markası Jabra, sporculara ve yoğun fitness çalışanlara özel yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken bir firma. Dayanıklılık ve kalitenin yanı sıra, markanın ürünleri şıklık ve ses kalitesi konusunda da ön plana çıkıyor.

Danimarkalı Jabra’nın yeni kulaklığı da Sport Pulse Wireless. Türkiye’de satışa sunulan ürün, KDV dahil 699 TL’lik bir fiyat etiketine sahip ve barındırdığı ilginç özelliklerle dikkat çekiyor.

Son olarak Avrupa’nın en prestijli ödüllerinden biri olan 2015 CES İnovasyon Ödülü‘nü almaya hak kazanan kulaklık, Jabra’nın giyilebilir cihaz serisinin hepsi-bir-arada özelliğine sahip en yeni üyesi. Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşıyan kablosuz stereo kulak içi kulaklıklar, kalp atış hızını gösteren bir monitör ve opto-mekanik bir sensör ile entegre edilmiş dünyanın ilk Dolby kulaklığı olarak öne çıkıyor. Eğer bu özellik çok ilginizi çekmediyse, belki SportRox Wireless’a da bakmak isteyebilirsiniz; o da, sahip olduğu özellikler ve kalitesiyle dikkat çeken bir sporcu kulaklığı.

Giyilebilir teknolojilerde dönüm noktası yaratan, tek bir cihazda pek çok fonksiyonu toplayan kablosuz kulaklığın, aynı zamanda akıllı ses teknolojileriyle donatılmış, sporculara kişiselleştirilmiş sesli tavsiyelerde bulunan, güvenilir, hafif ve kompakt bir egzersiz ve sağlık rehberi olduğunu da belirtelim.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %