MÜZİK HABER

Kenan Doğulu İlk Kez DJ Kabinindeydi!

Samsung, tüm dünyada heyecanla beklenen yeni akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge‘in Türkiye‘deki lansman partisini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. İstanbullular, Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları için gerçekleştirilen ve heyecanı tüm İstanbul Boğazını saran dev organizasyona tanıklık etti. Kuruçeşme açıklarında boğaza kurulan adada gerçekleştirilen partiye birbirinden ünlü isimler eşlik etti.

Ünlü iletişimci Özgür Aras‘ın ev sahipliğ yaptığı bu eşsiz partiye katılan ünlü isimler Samsung için özel olarak Kuruçeşme açıklarında boğaza yerleştirilen yapay ada ile oldukça eğlenceli saatler geçirdiler. Adaya ulaşmak için doğrudan İstanbul Boğazı üzerinde yürüme şansı yakalayan ziyaretçiler, bu anları ölümsüzleştirerek yeni akıllı telefonları birebir deneyimleme fırsatı buldular.

Armağan Çağlayan, Bengü, Berkay & Özlem Katipoğlu, Gonca Vuslateri, Hakan Akkaya, İdo Tatlıses, Murat Dalkılıç, Saba Tümer ve Sibel Tüzün gibi bir çok ünlü isim davetli olarak katıldığı parti Kenan Doğulu‘nun Now and Then DJ performansıyla devam etti. Keyifli dakikaların yaşandığı parti, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Samsung‘un Gelecek Benim Adası 11 ve 12 Nisan tarihlerinde tüm hafta sonu Kuruçeşme açıklarında ziyaretçilere kapılarını açık tutacak.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %