MÜZİK HABER

Bora Uzer & Stimulus – Analog People’dan ilk single

 

Funk, R&B, Soul…Bu müzik türlerinin başına “Türkçe” ekleyince bir elin parmağı kadar bile müzisyen bulamıyoruz ülkemizde. Fakat Bora Uzer bir istisna.
Öyle bir istisna ki burslu okuduğu Rotterdam konservatuarından, 2000’li yıllarda kurduğu efsanevi Kangroove‘a, aşık olduğu müziği “para” için satmamasından, kendine hayran bıraktığı ünlü pop(!) şarkıcılarına kadar yaptığı, isminin anıldığı her iş kaliteli müzik içeren özel bir yetenek.

Brooklyn’li müzisyen Stimulus ile kurduğu “Analog People” isimli grubunun ilk single’ı 17 Şubat’ta dijital mecralar aracılığı ile dünya müzik pazarına çıktı.

2014 yazında grupla aynı adı paylaşan “Analog People” adlı single’ı ile büyük beğeni toplayan grup; Bodrum, Ankara ve İstanbul’da 61 günde 59 konser verdi. Grup, 17 Şubat 2015’te çıkarttıkları yeni single’larını da repartuarlarına katarak konserler vermeye devam ediyor.

Analog People, Amerikalı Yapımcılardan Teklif Alıyor…

Kısa sürede Amerikalı yapımcıların dikkatini çeken Analog People ile dünyaca ünlü müzik şirketleri ilgileniyor.

Bruno Mars, Coldplay, David Guetta, Led Zeppelin, Phil Collins gibi dünyanın en iyi müzisyenlerini temsil eden Atlantic Records ve Michael Jackson, Whitney Houston, Pitbull, One Direction’in plak şirketi olan dünya markası SONY ile görüşmeleri devam eden grup 2015 yılında New York ve İstanbul’da konserlerine devam ediyor olacak.

Prodüktör ve şarkıcı kimliğiyle tanınan Bora Uzer, bu zamana kadar Wyclef Jean, Beverly Night, Taylor McFerrin gibi dünyaca ünlü yabancı; Mazhar Alansan, Özkan Uğur, Kenan Doğulu, Gökhan Türkmen gibi birçok yerli sanatçıyla çalışmalar yapmış olup, Adele, Amy Winehouse ve Bruno Mars gibi dünyaca ünlü isimlerin prodüktörü olan Mark Ronson tarafından keşfedilen Stimulus da Destiny’s Child ve George Clinton gibi büyük müzisyenlerle ile çalışmalar yapmıştır.

Biz de STARZ (Sokak Tarzı) ekibi olarak Analog People’a bu kaliteli çalışması ile büyük başarılar diliyoruz…

iTunes‘dan single’ı satın almak için:
https://itunes.apple.com/tr/album/analog-people-single/id910695838

Deezer‘dan dinlemek için:
http://goo.gl/WzXDOv

Spotify’dan akması için:
http://goo.gl/jOvI4u

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=_8LXcokpckc” width=”640″ height=”360″ autoplay=”yes”]

Bora Uzer: twitter.com/borauzer
Stimulus: twitter.com/therealstimulus
Analog People: twitter.com/AnalogPpl

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %