MÜZİK HABER

Apogee’den Yeni Thunderbolt Destekli Ses Kartı!

1985’ten beri dijital ses kayıt teknolojilerinde endüstri lideri olan Apogee, yeni Thunderbolt destekli “Ensemble” modelini duyurdu.

Universal Audio’nun Apollo ses kartlarına rakip olabilecek yeni “Apogee Ensemble” 30×30 giriş/çıkış ve Thunderbolt 2 bağlantı arabirimine sahip. Profesyonel kullanıcılar için tasarlanan yeni Ensemble, aynı “UA Apollo” gibi Rack’e monte edilebilebilir şekilde tasarlanmış. Ayrıca yeni Ensemble, sadece Mac tabanlı bilgisayarlarda çalışıyor.

Kayıt, düzenleme, mix ve mastering işlemleri için profesyonel seviyede kullanım imkanı sunan Ensemble; Logic Pro, Pro Tools ve Core Audio tabanlı tüm DAW yazılımlarını destekliyor.

[su_vimeo url=”http://vimeo.com/107971833″]

1.1 milisaniyeye kadar gecikme süresi sunan Ensemble, Apogee’nin 8 adet Advanced Stepped Gain teknolojisine sahip mikrofon preamfisine sahip ve ön panelde Gitar gibi enstrumanlar için enstruman girişi ve dahili talkback fonksiyonu yer alıyor.

İlk olarak 2007 yılında piyasaya sürülen ve en son şu andaki modern halini alan yeni Thunderbolt destekli Ensemble, 2500 $ liste fiyatı ile tüm dünyada satın alınabilir durumda. Yeni Ensemble ile ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.apogeedigital.com/products/ensemble

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %