DOWNLOADS

Starz 808 Drumz

Roland 1980 yılında “The Roland TR-808 Rhytm Composer” ya da başka ismiyle 808 programlanabilir davul makinesini ilk çıkarttığında bu aletin başarılı olacağını tahmin ediyordu ama muhtemelen 40 sene sonra bile içindeki seslerin hala hükümdar kalacağını kestirmiş olamazdı sanırız.

Efsane 808 için çok söze gerek yok, dünyanın en popüler davul makinelerinden Roland TR-808 ünlü kickleri ve snare’leri ile yüzlerce kez sample kütüphalenerine konuk oldu.

Fakat Starz 808 Drumz alışagelmiş, milyon kere duyduğunuz klasik 808 sesleri yerine Ender Çabuker tarafından basit ama etkili bir dizi işlemden geçirilerek tekrar hazırlanmış davul setlerinden oluşuyor.

Her bir sample VE Medya Yapım stüdyolarındaki analog masa TL Audio M4 ‘ün tüplü kanallarından sıcaklığı alarak “Rupert Neve Designs Portico II Channel Strip” ‘in efsane “Texture” özelliği ile saturasyon ve harmonics eklenip Portico II Compressor’u ile Kick ve Snare’lere Rap/Hip Hop/Trap müzik için uygun sayılabilecek parametrelerde sıkıştırıldı.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=YeZZk2czG1c”]

Tonal 808 kicklerden neredeyse distortion yemiş snare’lere kadar klasik şarkılarınızdan farklı soundlar arayan deneysel müziğinize kadar kullanabileceğiniz bir seri Starz 808 Drumz.

[su_button url=”https://drive.google.com/file/d/0BwpyCf99keetYWY2dEJlcEo5NmM/view?usp=sharing&resourcekey=0-kRcvZy4vhyurcHfeqNYSiQ” target=”blank” style=”flat” background=”#d7d7d7″ color=”#838383″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: download” icon_color=”#4b4b4b” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”ŞİFRE: starz.com.tr”]İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN[/su_button]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

More in:DOWNLOADS

Leave a reply

0 %