MÜZİK HABER

Windows 10 Çıktı!

Microsoft, uzun süredir test ettiği yeni işletim sistemi Windows 10 için geri sayımını tamamladı ve Windows 10 güncellemesini kullanıcılarına sundu. Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 sahiplerinin ücretsiz olarak yükleyebildiği Windows 10 güncellemesi kademeli olarak indirilebiliyor.

Eğer lisanslı Windows 7, 8 veya 8.1 işletim sistemine sahipseniz ve Windows 10 için rezervasyon yaptırdıysanız; Denetim Masası>Windows Update bölümünden veya Mağaza uygulamasınından güncelleştirmeleri denetle diyerek Windows 10 indir işlemine başlayabilirsiniz. Eğer Windows 10 güncellemesi görünmüyorsa biraz daha beklemeniz gerekiyor. Çünkü az önce de belirttiğimiz gibi bu güncelleme kademeli olarak sunuluyor.

Windows 10 güncellemesi 3 GB boyutunda. Güncellemeyi yüklemek için bilgisayarınızda 3 GB’dan fazla yer olması gerekiyor. Eğer Windows’u 32 GB SSD’ye yüklediyseniz; Windows 10 güncellemesi için bazı uygulamaları silmeniz gerekebilir. Yetersiz depolama alanına sahip kullanıcılar Windows 10 indir işleminde sorunlar yaşayabilir.

Eğer Windows 7, 8 veya 8.1 işletim sistemine sahip değilseniz Windows 10 için önümüzdeki aylarda kutulu sürümler de yayınlanacak. Mağazalardan Windows 10’u satın alarak bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %