MÜZİK HABER

Gece, YÖKŞ ve Nadas Aynı Gecede Buluştu!

GECE, YÖKŞ ve NADAS aynı gecede buluştu!

 İstanbul Blue Night Records’tan Festival Tadında ilk Konser!

Türkiye’de daha fazla müzisyenin kendi müziğini üretmesi için yola çıkan İstanbul Blue Night Records,  başlattığı yeni müzik hareketini dün akşam festival tadında bir konserle kutladı. Türkiye alternatif müziğinin güçlü gruplarından GECE; son yıllarda isminden oldukça söz ettiren YOK ÖYLE KARARLI ŞEYLER (YÖKŞ) ve ilk single çalışması Kaçamak’la çok güçlü bir çıkış yakalayan NADAS’ın sahne aldığı İstanbul Blue Night Records Lansman Konser gecesi IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşti!

Olmazları olduranların festival markası İstanbul Blue Night ve Sony Music Türkiye’nin iş birliği ile ortaya çıkan İstanbul Blue Night Records’un lansman konserin’de GECE ve YÖKŞ sahne alırken ilk kez dinleyici ile buluşan NADAS’da izleyenlerden tam not aldı.

Alternatif müziğe yeni alanlar açmak ve müziği kitlelerle buluşturmak amacıyla hayata geçen İstanbul Blue Night Records, GECE, YÖKŞ ve NADAS ile dün gece gerçekleştirdiği festival tadında konser ile daha sonra yapacakları proje ve konserlerin habercisi oldu.

Türk müzik dünyasında bambaşka bir bakış açısı getiren ve yeni kapıları aralayan İstanbul Blue Night Records yaptığı konser ve projeler ile alternatif müziği süpriz isimlerle hareketlendirmeye devam edecek.

 

 

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %