MÜZİK HABER

Astrolog Şenay Yangel ve Oryantel Asena’nın Dövüşü!

KADIN VE ÇOCUKLARA KARŞI ŞİDDETE HAYIR DEMEK İÇİN RİNGE ÇIKIYORLAR!

Ünlü astrolog Şenay Yangel, kadın ve çocuklara karşı şiddete dikkat çekmek için  ses getirecek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Bir süredir boks dersleri alan Yangel; kadınların da savunma sporlarında iddialı olabileceğine dikkat çekmek için yakında ringde bir boks maçı gerçekleştirecek. Ünlü astroloğun bu projedeki rakibi ise ünlü oryantal Asena olacak.

Son 1 yıldır erkek kardeşi ile amatör boks yapan Dr. Astrolog Şenay Yangel, boks çalışmalarındaki eğitim arayışını Milli Antrenör Adem Yılmaz ile yollarının kesişmesi ile profesyonel bir hale getirdi.

Haftanın üç günü boks dersleri alarak profesyonelliğini perçinleyen ünlü astrolog kısa süre sonra boks derslerini önemli bir konuyla ilişkilendirdi.

Dünya Şampiyonu Gülsüm Tatar, oryantal Asena, Selin Söğütlügil, Türk Pop müziğinin genç ismi Ezo ile kadın ve çocuklara uygulanan şiddete hayır demek için yola çıkan Astrolog Şenay Yangel, kadınların da savunma sporlarında başarılı olabileceğini duyurmak ve toplumda bu bilinci oluşturmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bu proje için ünlü isimlerle ringde karşı karşıya gelecek Şenay Yangel’in ilk karşılaşması 11 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Atakan Utku Aikido Merkezinde ünlü oryantal Asena ile olacak.  Astrolog Şenay Yangel ve Asena’nın boks müsabakası şimdiden merakla bekleniyor!

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %