MÜZİK HABER

Ünlüler Mert’e Akın Etti!

Mert ‘e ünlüler akın etti!

Söylediği şarkılar ve eğlenceli şovlarıyla son yıllarda İstanbul gece hayatının nabzını tutan isimlerden Mert Davran önceki akşam yeni projesini verdiği özel bir partiyle tanıttı.  Konuklarını #hayatamertdavran diyerek partisine davet eden Mert Davran’ın etkinliğine ünlüler büyük ilgi gösterdi.

İstanbul gece hayatı sahnelerinin en sevilen isimlerinden Mert Davran, geçtiğimiz yıl ’İkimize Benzer’ ismini verdiği yeni single’ını müzikseverlerin beğenisine sunmuş ve şarkı itunes’un en çok indirilen şarkıları arasında üst sıralarda yerini almıştı. Geçtiğimiz günlerde de bir Youtube müzik belgesel projesi olan Ben Aslında için kamera karşısına geçen Mert Davran bu projenin tanıtımı için yakınlarına bir parti verdi.

Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği “Ben Aslında” isimli müzik-belgesel serisinin ilk programına konuk olan Mert Davran, programda sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Son Defa” yı seslendirdi. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran şarkısını ve programı kutlamak amacıyla sanat, iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü ismi bir araya getiren Mert Davran adeta gövde gösterisi yaptı.

Mert Davran’ın İstanbul Cihangir’deki Hazine isimli mekanda gerçekleşen partisine Cenk Eren, Serap Dindar, Özgür Aras, Serra Kızıl, Önder Tiryaki, Emel Yıldırım, Sibel İlkiz, Şenay Abacı, Özlem Yıldız, Seren Serengil, Seçkin Piriler, Defne Samyeli, Deren Samyeli, Leyla Tanlar , Gökhan Keser, Emre Ertürk, Burak Yılmaz, Alegra Levi, Güliz Onursal, Hande Soral, İsmail Demirci gibi bir çok isim katıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide konuklar çektikleri fotoğrafları #hayatamertdavran hashtag ‘i ile sosyal medyada paylaştılar.

Mert Davran, “Çocukluğumdan beri şarkı söylemeyi çok seviyorum ve okulda sürekli müzik kolu başkanıydım. Profesyonel anlamda orkestrayla sahne almaya 2009 yılında başladım. Ben bir eğlendiriciyim. Benim işim canlı canlı eğlendirmek söylemek. Yanımda olan ve bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum “dedi.

İlk olarak Mert Davran ile başlayan “Ben Aslında” müzisyenlerin ve oyuncuların hayat, sanat ve kendiler hakkında hikayelerini anlattıkları ve sonrasında tek şarkılık bir performans sergiledikleri müzik belgesel serisi. İngilizce, Rusça, Türkçe altyazı ile youtube kanalında yer alıyor…

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TvlOxph69_o” width=”380″ height=”300″ autoplay=”yes”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %