MÜZİK HABER

Murat Boz, “Janti” ile 5 Yıllık Hasreti Sonlandırıyor!

5 YILLIK HASRET SONA ERDİ…
Murat BOZ 8 Nisan’da “Janti” diyor..
5 yıl aradan sonra Murat Boz’un 12 şarkıdan oluşan yeni albümü JANTİ, 8 Nisan Cuma günü tüm müzik marketlerde yerini aldı…
DMC etiketi ile piyasaya çıkan albümde, Türkiye müzik sektörünün en önemli sanatçıları ve müzik direktörleri ile çalışan Murat Boz albümün prodüktörlüğünü de üstelendi.
Albümde bir de Murat Boz sürprizi yer alıyor. Sözü ve bestesi kendisine ait olan “Elveda Deme” ve “Siyah Gün” isimli 2 şarkısının da yer aldığı albümün stüdyo çalışmaları yaklaşık 14 ay sürdü.
Murat Boz, JANTİ albümü ile Ebru Gündeş, Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Sıla, Fettah Can, Emrah Karaduman, Gürsel Çelik, Alper Narman, Onurr, Soner Sarıkabadayı, Ersay Üner, Cansu Kurtçu, Oğuzhan Koç, Kadir Mutlu ve Leyla Özöksüz gibi müzik sektörünün birbirinden değerli isimlerinin yer aldığı yepyeni ve farklı bir projeye imza attı.
Yeni albümü ile hayranlarının karşısına farklı bir konseptle çıkan Murat Boz’un fotoğraf çekimlerini Emre Ünal, styling çalışmasını ise İpek Ersoy gerçekleştirdi.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-YO4VRqXk5Y” width=”400″ height=”300″ autoplay=”yes”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %