MÜZİK HABER

Windows 10 İçin Acele Etmeyin!

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10, daha yayınlanalı birkaç gün olmasına rağmen rekor indirme sayısına çoktan ulaştı. Özellikle Microsoft’un ücretsiz güncelleme sunması bütün kullanıcıların hemen Windows 10’a geçmesine sebep oldu.

Birbirinden güzel özellikler ve yeniliklerin bulunduğu Windows 10, elbette önceki Windows’lara göre daha fazla performans ve stabilite sunuyor ancak güncellemenin yeni çıkmış olması da bazı sorunları beraberinde getiriyor. Özellikle müzisyenlerin bu konuda acele etmemelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Steinberg ve Presonus gibi çoğu firma Windows 10 uyumluluğu için güncelleme yayınlasa da henüz uyumlu olmayan birçok yazılım var. Üstelik bu duruma Plugin’leri de dahil ettiğimiz zaman uyumsuz olan yazılımların sayısı iyice artıyor.

Eğer sizde müzik yazılımlarıyla çok içli dışlıysanız, Windows 10 için bir süre daha beklemenizde fayda var. Firmaların çoğu birkaç hafta içinde uyumluluk güncellemesi yayınlayacaktır ancak o zamana kadar projelerinizde hüsrana uğramamak için şimdilik yükseltme yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Mevcut durum tabiki de sadece müzik yazılımları için geçerli değil, grafik ve video yazılımıyla uğraşanlar içinde aynı durum mevcut. Ancak müzik yazılımlarından daha çok programların içindeki Plugin’leri kullandığımız için müzisyenlerin daha çok sorun yaşaması muhtemel…

Eğer Windows 10’u hemen yüklediyseniz, tecrübelerinizi bize yorum olarak iletebilirsiniz. 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %