MÜZİK HABER

Yeni MacBook Türkiye’de Satışa Sunuldu

Apple‘ın, Spring Forward etkinliğinde Apple Watch ile birlikte tanıttığı ve USB Type-C portuyla bir süre gündem konusu olan incecik tasarıma sahip yeni MacBook’u, Türkiye’de resmi olarak satışa sunuldu.

Kullandığı Intel Core M işlemci ve USB Type-C portu ile olumsuz eleştirilerin hedefi olan MacBook, Türkiye’de 4.299 TL’den başlayan fiyatlar ile Apple Store’daki yerini aldı.

Gümüş, altın ve uzay grisi renk seçeneklerine sahip olan MacBook’un giriş seviyesi özellikleri ise şöyle; 1.1 GHz hızında çift çekirdekli Core M işlemci, 256 GB PCIe tabanlı flash depolama, 8 GB Ram ve Intel HD Graphics 5300 grafik birimi.

MacBook üzerinde yapılan ön incelemelerde, cihazın Intel Core M işlemcisinin gerçekten yetersiz/vasat düzeyde olduğu olduğu ve çok fazla ısındığı söyleniyor. Ayrıca; tasarım, ekran, yeni klavye ve Force Touch özellikli Trackpad dışında MacBook’un elle tutulur bir yanı olmadığı belirtiliyor. Ayrıca normal USB’ye sahip olan aygıtları MacBook‘a bağlamak için gerekli olan USB Type C adaptörünün Apple Store’da 249 TL‘ye satılması da Apple kullanıcılarının tepki vermesine sebep olmuştu.

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %