MÜZİK HABER

Apple’ın Yeni Macbook’u İçin Hemen Heveslenmeyin!

Geçtiğimiz günlerde Apple Watch ve yeni MacBook modellerini tanıtan Apple, özellikle mobil ortamda müzik üreten müzisyenleri birazcık hayal kırıklığına uğrattı. Ancak endişelenmeyin; bu hayal kırıklığı sadece yeni MacBook modelleri için geçerli.

Mevcut MacBook Air ve 13 inçlik MacBook Pro modellerini güncelleyen şirket, eski modellere göre daha ince bir kasa, daha güçlü bir işlem gücü ve daha uzun ömürlü pil vaad ediyor. Apple, tarihindeki en ince kasa yapısına sahip yeni MacBook’ların özelliklerine bakıldığında hiçbir sorun olmasada USB Type C olarak adlandırılan yeni giriş portu müzisyenlerin ve diğer birçok kullanıcının şimdiden canını sıkmış durumda…

Öyle ki, Apple Store’a gidip binlerce dolar para verip yepyeni bir MacBook aldıktan sonra, bilgisayarınıza herhangi bir monitör, flash disk vb. araçları bağlayabilmek için 250 TL değerindeki USB Type C aparatını almanız gerekiyor.

Ancak tabiki de bu sorun az öncede belirttiğimiz gibi sadece yeni MacBook modellerinde bulunuyor. MacBook Pro modellerinde ise “henüz” böyle bir uygulama söz konusu değil.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %