MÜZİK HABER

Ayşe Hatun Önal, Almanya’da Olay Çıkarıyor!

AYŞE HATUN ÖNAL ALMANYA’DA “OLAY” ÇIKARIYOR!

Müzik gündemine oturan albümü “Selam Dengesiz” ile son günlerin en çok konuşulan ismi olan Ayşe Hatun Önal’ın çıkış şarkısı “Olay”ın başarısı ülke sınırlarını aştı!

Seslendirdiği şarkılar, çektiği klipler ve müziğindeki yenilikçi altyapılarla her zaman standartların üzerinde, cesur işlere imza atan Ayşe Hatun Önal, “Olay” şarkısının Türkiye’deki liste başarılarının yanına bir de Almanya’yı ekledi.

Sözleri İsra Gülümser, müziği Ahmed Salah Hosny, düzenlemesi ise Mahmut Orhan imzası taşıyan “Olay” şarkısında kullandığı elektronik altyapılarla yalnızca pop müzik dinleyicilerinin değil aynı zamanda dans müziği dinleyicilerinin de beğenisini toplayanAyşe Hatun Önal, dijital müzik platformu Spotify’ın resmi listelerine göre “Almanya Viral 50” listesine 9 numaradan giriş yaptı.

Almanya’da sosyal medyada en çok paylaşılan şarkıların listesinin yer aldığı Spotify resmi listesinde tek Türk sanatçı olan Ayşe Hatun Önal’ın bulunduğu listede Lady Gaga, Kendrick Lamar, Lena, John Mayer, Ludacris gibi dünyaca ünlü isimler de yer alıyor.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZBhuGP6__qI” width=”380″ height=”300″ autoplay=”yes”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0

Comments are closed.

0 %