MÜZİK HABER

Persicope sonunda ANDROID için su yüzünde !

Twitter’ın sahibi olduğu canlı yayın uygulaması Periscope nihayet Android’e geldi. İki ay önce yayınlanan iOS versiyonu gibi, Android için Periscope da mobil cihazınız üzerinden canlı yayın yapma veya mevcut canlı yayınları izleme fırsatı sunuyor.

Daha ilk 10 gününde 1 milyon kullanıcıya ulaşan Periscope ünlüler ve medya çalışanlarından rağbet görmüştü. Ancak bu uygulama aynı zamanda vatandaş habercileri ve korsan yayın yapan kişilerce de ilgiyle karşılanmıştı.

Android için Periscope uygulaması takip ettiğiniz kişilerin gerçekleştirdiği son veya mevcut canlı yayınlardan oluşan bir listeyle açılıyor. Aslında ilk kez açtığınızda, Periscope Twitter’da takip ettiğiniz herkesi takip etmenizi tavsiye ediyor. Eğer herhangi bir canlı yayın yoksa, sağa sürükleyerek sonraki ekrana geçebilir ve buradan dünya çapında gerçekleşmekte olan canlı yayınlara erişebilirsiniz.

Eğer Periscope’u daha önce iOS’te kullandıysanız, Android tarafında fazla bir değişiklik görmeyeceksiniz. Zaten Android projesini yöneten Sara Haider de, Android tarafında bilinen ve sevilen Periscope deneyiminin sunulmaya çalışıldığı, kalp gönderme ve yorum bırakma gibi özelliklerin uygulamaya eklendiğini belirtiyor.

Periscope Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor, Android 4.4 KitKat ve üstü sürümle çalışan telefonlarda kullanılabiliyor.

ANDROID İÇİN PERISCOPE UYGULMASINI BURAYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ

 

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %