MÜZİK HABER

Türk Yapımı SynthMaster’a Tam Destek!

Geçtiğimiz sene MusicRadar’ın düzenlediği “Dünyanın En İyi Müzik Yazılımı” oylamasında Sylenth1’dan sonra ikinci sıraya yerleşen SynthMaster, bu sene dünyanın en iyisi olmayı hedefliyor.

Tamamen Türk yapımı ve semi-modular yapıya sahip ödüllü synth yazılımı SynthMaster, Bülent Bıyıkoğlu ve ekibi tarafından Ankara’da geliştirildi. Kısa süre içerisinde tüm dünyada oldukça büyük ilgi gören ve Hardwell, Martin Garrix, Avicii gibi dünyadaki elektronik dans müziğine yön veren aktif isimler tarafından da tercih edilen SynthMaster, geniş preset arşivi ve bunun yanında çoklu sentezleme özelliklerine sahip osilatörleri, analog/digital filtreleri, gelişmiş efekt ve güçlü modülasyon özellikleri ile rakiplerinden bir adım daha öne çıkıyor.

Sizde Türk yapımı bu harika yazılım SynthMaster’ı desteklemek için hiç vakit kaybetmeden buradaki bağlantıdan oyunuzu kullanabilirsiniz. Oy kullanmak herhangi bir üyelik işlemi gerektirmiyor. Sadece listeden KV331 SynthMaster’ı seçip “Vote” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=c3BeiSqqxYo”]

Türkiye’nin adını uluslarası müzik endüstirisinde gururla temsil eden Bülent Bıyıkoğlu ve ekibine Starz ekibi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz. Gelin hep birlikte SynthMaster’ı destekleyelim. Bilenler, bilmeyenlere anlatsın. Oylayın, paylaşın!

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %