MÜZİK HABER

Dünyaca Ünlü DJ’ler İstanbul’a Geliyor!

Dünyanın en büyük DJ’leriyle birlikte binlerce elektronik müzikseverle buluşan Top 100 DJs Dünya Turnesi, İstanbul KüçükÇiftlik Park‘ta dünyaca ünlü DJ’leri ağırlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sene Armin van Buuren, Martin Garrix, Sunnery James – Ryan Marciano ve Ummet Özcan gibi isimleri Top 100 DJs Dünya Turnesi kapsamında İstanbul’a getiren One Colony isimli ünlü organizasyon şirketi, bu sene de Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Wolfpack, Kura ve Özcan Sayın gibi isimleri İstanbul KüçükÇiftlik Park‘a getiriyor.

9 Mayıs 2015‘te gerçekleştirelecek etkinliğe sayılı günler kala biletler hızla tükeniyor. Sizde bu etkinlikte dünyanın en büyük DJ’leriyle elektronik müzik keyfini yaşamak istiyorsanız hemen biletlerinizi ayırın. Şu an için normal (ayakta) biletin indirimli olarak 121 TL’den satıldığı etkinlikte biletlerin 1 Mayıs 2015 tarihi ile indirimsiz yani zamlı fiyat tarifleri üzerinden satılmaya devam edeceğinin altını çizelim. Ayrıca etkinlik için Deluxe Lounge 350 TL, 4 ve 6 kişilik standlar ise 2000 TL‘nin üzerinde bir fiyatla satışa sunulmuş durumda.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve bilet satın almak için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.biletix.com/etkinlik/SLOC1/ISTANBUL/tr

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nppfBvTLy5M”]https://www.youtube.com/watch?v=MARKGdsrl-M[/su_youtube]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %