MÜZİK HABER

Youtube Ücretli Üyeliğe Geçiyor!

YouTube uzun süredir söylentileri devam eden ücretli üyelik modelini devreye sokmaya hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi YouTube videolarında reklamlar bulunuyor. Bu reklamları geçmek için ise yaklaşık 5 saniye beklemek gerekiyor.

Bu reklamlardan kurtulmak isteyen kullanıcılar için ücretli üyelik modelini devreye sokmaya hazırlanan Youtube, aylık ve yıllık olarak planlandırılacak ödeme sistemi sayesinde “Premium” üyeler reklamlardan kurtulmuş olacak ve ayrıca Music Key servisinden de faydalanabilecek.

Bloomberg’in kaynaklarına göre Google; içerik üreticilerini bu konu hakkında e-posta ile uyarmaya başlamış ve içerik üreticilerinin reklamsız servis sözleşmesini kabul etmeleri için yeni sözleşmeleri çoktan göndermiş.

The Verge’ün kaynağına göre ise YouTube’a içerik oluşturanlar, seçtikleri bazı videoları sadece ücretli üyelere sunacak. Yani YouTube’da bazı videoları izlemek için ücret ödemeniz gerekecek. Özellikle bu yöntemle; bazı servislerde yer alan ücretli abonelik karşılığığında video izleme hizmetinin Youtube’a geçme olasığı oldukça yüksek.

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

Leave a reply

0 %