DOWNLOADS

Starz TrapStep Kit 01

Starz TrapStep Kit’de 44.100khz 24bit formatında Kickz, Clapz, FX, Hihatz, Snarez kategorileri içinde toplam 342 sample bulunuyor.

Klasik kick seslerinde sadece alt frekanslar bulunur.

80’lardan sonra elektronik kicklerde bu alt frekanslar daha da genişledi, 20hz’lere kadar indi. Daha doygun büyük tatmin edici bir kick stili oluştu. Fakat 2010 yılından sonra hızla gelişen DubStep, EDM, Trap türü müziklerde sadece yoğun bas ve hissedilebilir tiz melodiler hakim olduğu için bu doygunluk ihtiyacı daha yükseldi. Skrillex, GTA, Y2K, Phantasma, Tropkillaz, Flux, Distance, Amit, Skream gibi sanatçıların müziklerinde kullandığı kick’lerde çok yoğun bas frekansların yanısıra ona uygun harmonics değerlerinde yüksek tiz frekanslarda bulunuyor.

Starz TrapStep Kit ‘de bulunan kick sample’larında çok güçlü bas frekanslar ve eş değerlerde tiz frekanslar müziğinizde solo kick bölümlerinde, yükselme köprülerinde, sadece davul kaldığı bölümlerde sizi tatmin edecek şekilde seçildi. Aynı şekilde snare & claps sample’larında sadece orta ve tiz’lerin yanısıra onlara uygun bas frekanslarda mevcut. Bu da yine şarkılarınızdaki solo snare, yükselme köprüleri gibi yerlerde güzel bir sound yakalamanızı sağlayacak.

[su_button url=”https://drive.google.com/file/d/0BwpyCf99keetbWlxOER3ZjRDS2M/view?usp=sharing&resourcekey=0-Orr87238nkm0APqF5BrsUA” target=”blank” style=”flat” background=”#d7d7d7″ color=”#838383″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: download” icon_color=”#4b4b4b” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”ŞİFRE: starz.com.tr”]İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN[/su_button]

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Heyecanlandım
0
Mutlu Oldum
0
Aaaşık Oldum
0
Emin Değilim
0
Starz Web
Starz... S Tarz... Sokak Tarzı... Hip Hop / Rap / R&B / Club / Dance / DJ

More in:DOWNLOADS

Leave a reply

0 %